Un nectar delicios, minunat pe proaspăt sau pe timp de iarnă.
Un nectar din 3 tipuri de fructe, delicios și plin de vitamine
O prăjitură rapidă, aromată cu iaurt si fructe. Sigur va fi apreciată de cei ce o vor gusta.
Prăjitură Doboș Prăjitură Doboș este o prăjitură cu foi fragede ce se pretează de minune atat la mesele de sărbătoare cat si atunci cand ne dorim un desert minunat, facut in casă. Foile se pot face cu câteva zile înainte de a fi umplute cu crema tinandu-se apoi la rece, în folie alimentară. Nu se […]
Muraturi în saramura – puse după metoda traditionala, fara conservanti.
Clătitele perfecte exista iar acestea sunt cele mai bune clătite!
Aceste fursecuri se topesc pur și simplu în gură! Se fac rapid si sunt foarte apreciate.
Biscuiti cu unt și aroma sărbătorilor de iarna Biscuiții făcuți acasa sunt deliciosi iar când acestia sunt * Biscuiti cu unt și aroma sărbătorilor de iarna *- totul pare desprins din povești. Azi va arat o reteta de biscuiți care atunci cand ii mănânci te duc cu gândul la perioada Sărbătorilor de iarnă. Pentru a […]
Gogoși rapide cu aluat frământat la robot Cred că fiecare dintre noi iubea în copilărie gogoșile făcute de mamele noastre.Iiar daca putem face gogoși rapide cu aluat frământat la robot viața parcă este mai frumoasă. Acum am facut varianta simpla a gogșilor dar utilizând acest aluat putem face și gogoși umplute cu diverse umpluturi, după […]
Atunci când ne dorim ceva dulce și foarte rapid, fac acești melcișiori cu brânză dulce, stafide și cocos . Sunt delicioși, aromați și plini de gust.
Pastă de ton -preparat simplu cu ton din conservă Cu toții știm cât de sănătos este peștele. Consumul de pește aduce multe beneficii organismului uman. Este un aliment foarte sănătos. Îl găsim sub diverse forme (proaspăt, afumat, conservă, etc). Pentru azi am pregătit o delicioasă pastă de ton iar pentru aceasta am folosit ton din […]
COPYRIGHT ©2016 - 2023 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.