Chec marmorat

Chec marmorat făcut cu ouă provenite de la găini din gospodăria proprie. Are o culoare deosebit și un gust pe măsură.

Papanași cu dulceață și smântână

Papanași cu dulceață și smântână exact ca la restaurant dar făcuți în casă. Proaspeți și buni. Trebuie să încercați și voi!

Choux au craquelin cu cremă vanilată din mascarpone și lapte condensat 

Choux au craquelin cu cremă vanilată din mascarpone și lapte condensat am făcut astăzi și au ieșit “Bunătatea de pe lume”

Brioșe pufoase cu afine de pădure

Brioșe pufoase cu afine de pădure este rețeta propusă să o încercați astazi. Veți obține brioșele perfecte, pline de fructe.

Melci pufosi cu brânză și stafide

Melci pufosi cu brânză și stafide, pregătiți cu aluat opărit, extrem de pufoși și aromati. Este rețetă perfectă!

Eclere cu cremă de vișine și glazură de ciocolată

Eclere cu cremă de vișine și glazură de ciocolată- un desert fin și delicios cu care vă veți impresiona familia și prietenii.

Biscuiți aromați – trei feluri diferite din aceeași aluat

Biscuiți aromați – trei feluri diferite din aceeași aluat. Este modul economic în care putem face biscuiți diferiți din același aluat.

Cozonac tradițional, cu multă umplutură

Cozonac tradițional cu multă umplutură am făcut astăzi. A ieșit senzațional de bun. Aromat, aluatul se desface în fâșii. Trebuie încercat!

Tartă cu mere caramelizate și smochine proaspete

Tartă cu mere caramelizate și smochine proaspete -este un preparat de toamnă, diafan și gustos. Este tartă perfectă pentru acest sezon.

Brioșe cu glazură de lămâie

Brioșe cu glazură de lămâie decorate cu tematică de Halloween. Sunt delicioase și se poate adapta decorul după preferințele fiecăruia.

COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.