Blog Inregistrare Conectare

  • Dulciuri
    • Dulciuri
    • Torturi
    • Prajituri
    • Dulciuri de casa
  • Aperitive
  • Supe, Ciorbe
  • Cu carne
    • Carne de pasare
    • Carne de porc
    • Carne de vita
  • Peste
  • Paste
  • Fara carne
  • Salate, Sosuri
  • Patiserie
  • Conserve
  • Imaginea 1
  • Imaginea 2
  • Imaginea 3
  • Imaginea 4
  • Imaginea 5
  • Imaginea 6
  • Imaginea 7
  • Imaginea 8
  • Imaginea 9
  • Imagine
  • Galerie

Cotlete de porc marinate, făcute la cuptor în bere, cu legume constituie un fel de mâncare pentru care nu trebuie sa pierdem mult timp iar rezultatul este unul delicios. Cotletul de porc este o carne fără multă grăsime iar berea ajută la frăgezirea acestuia. Putem pune alături ce legume ne plac nouă, putem adăuga și un ardei iute dacă preferăm varianta picantă. Urmărim ideea de bază iar restul îl personalizăm dupî preferințele noastre si ale familiei. Așadar,să pregătim împreună aceste minunate Cotlete de porc marinate, făcute la cuptor în bere, cu legume.


Ingrediente

  • 6 cotlete/ ceafă de porc cu os
  • 4 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • ciuperci
  • 250 ml bere
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 linguri muștar
  • sare
  • condimente ( piper, cimbru, rozmarin, boia de ardei, usturoi, etc)

Pasi

  • Pasul 1

    De seara am pus bucățile de cane la marinat astfel: le-am spălat și uscat cu ajutorul unui prosop de hârtie absorbantă, apoi într-un bol am amestecat 2 linguri ulei cu 2 linguri muștar, condimente și sare după gust. Am pus carnea într-o pungă, am adăugat amestecul făcut peste carne, am închis punga și am mișcat până s-au uns frumos bucățile de carne. Am pus punga în frigider până a doua zi.
    După ce au stat în amestecul de condimente, am pus carnea într-o tavă unsă cu ulei.Imaginea 1

  • Pasul 2

    Am adăugat cartofii, morcovul, ceapa și câteva ciuperci ( eu am pus pleurotus dar se pot pune orice fel de ciuperci avem în bucătărie), sare și piper, apoi am pus berea. Acoperim tava cu o folie de aluminiu și băgăm tava în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 45 minute. După acest timp, scoatem folia (atenție la aburul fierbinte acumulat sub aceasta) și lăsăm în cuptor până se rumenește frumos.Imaginea 2

  • Pasul 3

    Le servim calde alături de o salată din legume proaspete sau alături de un sos de iaurtImaginea 4


Lasa un comentariu

or cancel reply

  • author By Crina Matei
  • Categorie: Carne de porc
  • Dificultate:
  • Evaluare:
  • Creat: septembrie 9, 2019
Distribuire
Savoare de crin
Retete Similare
  • Ceafă de porc fragedă, cu sos lipicios făcută în tigaie
  • Cotlet fraged în sos de roșii cu ceapă și usturoi
  • Coaste de porc fragede la cuptor
Cele mai vizualizate
  • Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

    56054

  • Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe

    35594

  • Coaste de porc fragede la cuptor

    23473

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    23195

  • Taiem rulada
    Ruladă cu cremă de brânză în foaie de napolitană

    21529

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    21260

  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    19534

  • Vafe aromate cu brânză proaspătă

    18244

Cele mai placute
  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    40

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    31

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    20

  • Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

    19

  • Mini Pavlova cu fructe

    17

  • Gogoșele vanilate, rapide, fără drojdie și fără prăjire

    15

  • Cosulețe pentru aperitive deosebite

    13

  • Cornuri pufoase cu șuncă și cașcaval

    11

Abonare

Politica de confidentialitate

GDPR

Etichete
aluat aperitiv ardei aromat biscuiti branza briose cacao cașcaval ceapa Coaja de portocală cremă Delicios de post desert dulce Dulceata fraged fructe făra coacere gustare gustos lamâie lapte lapte condensat legume mascarpone mere morcov oua pentru iarna Prăjitură pui rapid rosii Rulada scortisoara Smântână Supă tarta unt Usturoi vanilie Visine Zahar

COPYRIGHT ©2016 - 2025 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.

Go to mobile version