Pasi
- Pasul 1
De seara am pus bucățile de cane la marinat astfel: le-am spălat și uscat cu ajutorul unui prosop de hârtie absorbantă, apoi într-un bol am amestecat 2 linguri ulei cu 2 linguri muștar, condimente și sare după gust. Am pus carnea într-o pungă, am adăugat amestecul făcut peste carne, am închis punga și am mișcat până s-au uns frumos bucățile de carne. Am pus punga în frigider până a doua zi.
După ce au stat în amestecul de condimente, am pus carnea într-o tavă unsă cu ulei.Imaginea 1
- Pasul 2
Am adăugat cartofii, morcovul, ceapa și câteva ciuperci ( eu am pus pleurotus dar se pot pune orice fel de ciuperci avem în bucătărie), sare și piper, apoi am pus berea. Acoperim tava cu o folie de aluminiu și băgăm tava în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 45 minute. După acest timp, scoatem folia (atenție la aburul fierbinte acumulat sub aceasta) și lăsăm în cuptor până se rumenește frumos.
Imaginea 2
- Pasul 3
Le servim calde alături de o salată din legume proaspete sau alături de un sos de iaurt
Imaginea 4