Gofre cu smântână și cașcaval

Gofre cu smântână și cașcaval se fac în 10 minute, sunt moi și pufoase.

Sărățele fragede cu brânză și cașcaval

Sărățelele fragede cu brânză și cașcaval Sunt gustarea perfecta pentru petreceri, o seara cu prietenii sau când plecăm în călătorii.

Langoși ca la mama acasă

Langoșii cu smântână si cașcaval constituie un preparat rapid, delicios și consistent.

Cornuri pufoase cu șuncă și cașcaval

Cornuri pufoase cu șuncă și cașcaval – sunt cele mai bune și pufoase cornuri sărate mâncate vreodată . Trebuie să faceți această rețetă!

Pizza cu aluat făcut în casă

  Pizza cu aluat făcut în casă Pizza cu aluat făcut în casă am pregatit astăzi împreună cu copilul meu. Dacă tot si-a manifestat dorinta să mănânce pizza, am pus repede si am pregatit impreuna două tăvi generoase de pizza. A iesit tare bine. Blat subtire,  toping mult si variat. Copilul meu a zis ca […]

Vafe sărate cu cascaval și legume

Vafe sărate cu cascaval – sunt minunate pentru micul dejun si constituie o variantă sănătoasă și gustoasă. Putem adauga legume, șuncă

Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline -reprezintă un preparat delicios și aspectuos care v-a da un aspect minunat platoului cu aperitive!

Tartă rapidă cu dovlecel, șuncă și brânzeturi

Tartă rapidă cu dovlecel, șuncă și brânzeturi – preparatul ideal pentru o masă de duminică în familie, pentru gustarea de la servicu sau școală.

Ruladă de cașcaval cu cremă de brânză și verdețuri

O ruladă rapidă, din ingrediente sănătoase, de mare efect pentru aperitive festive.

Melci aperitiv cu aluat dospit plin de brânză

Melci aperitiv cu aluat dospit plin de brânză De multe ori avem nevoie de gustări rapide dar care să fie si pe gustul celor mari, dar și pe gustul celor micia șadar, acești melci aperitiv cu aluat dospit plin de brânză constituie gustarea ideală pentru toată familia. Sunt buni calzi dar și reci, se fac […]

COPYRIGHT ©2016 - 2020 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.