Tort cu ciocolată, mascarpone și fructe -Varianta fără coacere

Tort cu ciocolată, mascarpone și fructe -Varianta fără coacere
Este tortul pregătit pentru ziua Floriilor, delicios, rapid și aspectuos.

Tort *Crinulina* – cel mai delicios tort

Tort *Crinulina* – cel mai delicios tort, este tortul făcut pentru mine, așa cum mi l-am dorit. Blaturi de cacao, cremă de mascarpone…..de vis!

Prăjitură cu fructe -varianta fară coacere

Prăjitură cu fructe -varianta fară coacere este un desert rapid, savuros si plin de fructe, apreciat de toți care l-au incercat.

Tort cu blat pufos de vanilie și multe fructe

Tort cu blat pufos de vanilie și multe fructe- varianta ideală pentru cei mici si pentru cei mari.

Glazura oglindă – ideală pentru torturi de poveste

Glazura oglinda Povestea pentru glazura oglindă, pentru mine, a început în urmă cu câțiva ani. Fiind membru în multe grupuri cu specific culinar, mereu salvez retete si pe unele le probez, când le vine randul. Astfel, am aflat si aceasta reteta, si pentru că mi-a iesit bine de prima dată, nu am mai incercat alte […]

Tort delicios cu blat de morcovi, cremă de brânză, fructe și cremă de mascarpone cu biscuiți oreo

Zilele trecute copilul meu a împlinit 3 anișori, motiv pentru care a trebuit sa pregătesc nu un tort delicios cu blat de morcovi. Așadar am făcut un tort delicios cu blat de morcovi, cu cremă de brânză și miere, piersici din compot și o cremă de mascarpone cu bucăți de biscuiți oreo… delicios! O combinație […]

COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.