Cuburi din legume pentru mâncare delicioasă

  Cuburi din legume pentru mâncare delicioasă Cuburi din legume am făcut astăzi ca să le folosesc în loc de acele cubulețe „magice” din magazine. Se fac ușor și transformă mâncarea în ceva de vis. Atunci când vreau sa dau un plus de gust, sau nu am atâtea legume proaspete la îndemână, folosesc aceste cuburi […]

Dulceață din petale de trandafiri

Dulceață din petale de trandafiri făcută în casă. O rețetă minunată, rapidă și un rezultat delicios și parfumat.

Ketchup de casă, fin și delicios

Ketchup de casă, fin și delicios. Este rețeta perfectă, nu conține coloranți și conservanți iar gustul este de excepție.

Zarzavat pentru ciorbe

Zarzavat pentru ciorbe, numai bun de pus în cămara. Nu are conservanți și este delicios. Se poate adapta gusturilor și preferințelor fiecăruia.

Dulceață delicată din smochine albe

Dulceață de smochine făcută în casă. Este asa de bună că dispare rapid din cămară.

Castraveți marinați, dulci-acrișori

Castraveții la oțet mi-au plăcut mereu dar până am găsit rețeta perfecta ieșeau de regula prea acrii sau nu erau crocanti. Acum ii pregătesc de toamna doar asa și sunt preferații tuturor.

Dulceață de cireșe

Dulceață de cireșe are mereu locul ei special în cămară mea. Va invit sa o realizați după această rețetă si veti fi încântați de rezultat!

Sirop de mentă – aromat și răcoritor

Siropul de mentă este foarte răcoritor si aromat, minunat în zilele caniculare de vară , dar și adăugat în diferite deserturi.

Sirop de soc făcut în casă, fără conservant

Siropul de soc făcut în casă este atât de parfumat și bun încât este păcat să nu îl pregătim și să îl avem în cămară toată iarna. Nu conține conservant, colorant sau arome artificiale.

Zacuscă țărănească cu vinete și ardei copt

Zacuscă țărănească cu vinete – păstrează gustul autentic al legumelor coapte, fără conservant

COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.