Chec marmorat

Chec marmorat făcut cu ouă provenite de la găini din gospodăria proprie. Are o culoare deosebit și un gust pe măsură.

Melci pufosi cu brânză și stafide

Melci pufosi cu brânză și stafide, pregătiți cu aluat opărit, extrem de pufoși și aromati. Este rețetă perfectă!

Brioșe cu glazură de lămâie

Brioșe cu glazură de lămâie decorate cu tematică de Halloween. Sunt delicioase și se poate adapta decorul după preferințele fiecăruia.

Fursecuri fragede cu cireșe confiate

Fursecuri fragede cu cireșe confiate dintr-un aluat ce conține unt și untură. Se pregătesc rapid și sunt atât de fragede că se topesc în gură.

Gofre cu smântână și cașcaval

Gofre cu smântână și cașcaval se fac în 10 minute, sunt moi și pufoase.

Pachețele fragede cu umplutură de mere

Pachetelele fragede cu umplutura de mere se fac usor și sunt foarte apreciate. Îmbină mai multe texturi si gusturi.

Pască cu aluat subțire și multă brânză

Pască cu aluat subțire și multă brânză- făcută după o rețetă proprie, cu marginile umplute și cu aluat subțire. Fără zahăr adăugat în compoziție.

Focaccia făcută în casă – cu sare de mare și roșii

Focaccia făcută în casă – este genială, crocantă la exterior și moale la interior, aromată, cu gust mediteranean. Se face ușor și repede.

Cornuri pufoase cu șuncă și cașcaval

Cornuri pufoase cu șuncă și cașcaval – sunt cele mai bune și pufoase cornuri sărate mâncate vreodată . Trebuie să faceți această rețetă!

Cozonac pufos cu cremă de cacao și rahat

Cozonac pufos cu cremă de cacao și rahat – este dulcele copilăriei noastre. Făcut în casă este senzational, față de orice cozonac gasit în supermarket.

COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.