Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe

Astăzi am vrut ceva dulce dar sa aibă fructe, așadar am făcut această minunată prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe. Este parfumată, pufoasa si se face rapid. Putem pune ce fructe ne plac, rezultatul o sa fie gustos in orice combinatie. Se face rapid și poate constitui o variantă gustoasă pentru gustare sau pentru a fi luată la pachet (la scoală, serviciu, etc).

Mereu mi-au plăcut prăjiturile cu fructe. Mama făcea un pandișpan cu fructe delicios, când eram mică. Eu iubesc deserturile cu fructe. De la tartele delicioase cu fructe si cremă de vanilie, la brioșe, închețată, torturi, clătite, etc. Toate sunt minunate cu fructe.

În aluatul acestei prăjituri, puteți pune ce fructe vă plac, proaspete sau congelate. Cu siguranță rezultatul o sa fie la fel de bun. Eu iubesc aroma caiselor, așadar astăzi am folosit caise proaspete și struguri. Excelentă combinația. Puteți păstra sâmburii de caise și să îi folosiți pentru a da o aromă subtilă de migdale, preparatelor dumneavoastră. Eu, recunosc că îi mănânc așa, în stare crudă, mai ales când încă nu sunt uscați foarte bine. Îmi aduc aminte de copilărie când, după ce făcea mama dulceață de caise, stăteam la colțul blocului cu prietenii și spargeam cu piatra căte o punngă de astfel de sâmburi. Nu ne mai trebuia nimic de mâncare.