Ne pasă de protejarea datelor tale personale și ne respectăm obligațiile legale de a-ți proteja intimitatea. În acest sens, poți solicita ștergerea datelor tale personale din baza noastră de date. În continuare, vom descrie cum poți face acest lucru.

Ce date pot fi șterse?

În conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGPD), poți solicita ștergerea următoarelor date personale:

  • Numele tău
  • Adresa de e-mail
  • Adresa de livrare
  • Orice altă informație personală pe care ai furnizat-o

Cum poți solicita ștergerea datelor tale personale?

Pentru a solicita ștergerea datelor tale personale, te rugăm să ne trimiți un e-mail la adresa [adresa ta de e-mail] cu subiectul “Ștergere date personale”. În e-mail-ul tău, te rugăm să ne furnizezi următoarele informații:

  • Numele tău
  • Adresa de e-mail
  • Adresa de livrare (dacă este cazul)
  • O descriere clară a datelor personale pe care dorești să le ștergem

Vom confirma primirea solicitării tale și vom începe procesul de ștergere a datelor tale personale în termen de 30 de zile. După ce am șters datele tale personale, nu vom mai putea să îți oferim acces la anumite servicii și produse pe care le-ai achiziționat de la noi.

Ce se întâmplă dacă nu reușim să ștergem datele tale personale?

Dacă nu putem să ștergem toate datele tale personale din diverse motive (cum ar fi obligațiile legale sau necesitatea de a ne proteja interesele legitime), vom informa în mod clar în scris de ce nu putem face acest lucru și vom oferi informații despre procedurile pe care le putem efectua.

Modificări ale acestei politici

Ne rezervăm dreptul de a modifica această pagină de ștergere a datelor utilizatorului în orice moment. Orice modificare va fi publicată pe această pagină, iar utilizarea site-ului după modificarea politicii va constitui acceptarea ta a acestei modificări.

Contact

Dacă ai întrebări sau îngrijorări referitoare la această pagină de ștergere a datelor utilizatorului, te rugăm să ne contactezi la adresa contact@savoaredecrin.ro