O ruladă rapidă, din ingrediente sănătoase, de mare efect pentru aperitive festive.
Chifteluțe cu ceapă și usturoi verde – o bunătate!
Cum preparăm ciupercile ca să ne surprindem plăcut oaspeții? Pane dar umplute cu brânză în prealabil. O gustare caldă delicioasă.
Un jeleu dulce-acrișor cu gust intens de flori de soc.
Aroma socului este inconfundabilă, delicată și plăcută. Este sezonul florilor de soc, așa că trebuie să profităm de abundența lor și să le pregătim pentru cămară.
Brioșe cu capșuni, usor umede dar pufoase, ce se pregătesc rapid.
Vafe cu brânză de vaci, aromata cu coaja de portocală, ce pot fi servite la micul dejun, ca si gustare între mese sau le putem pune în pachetelul pentru scoala/serviciu.
Aceste brioșe se fac rapid si sunt pline de fructe. Bune ca și gustare sau puse în pachet la școală.
Dovlecei făcuți la cuptor, umpluti serviți alături de un minunat sos de roșii, aromat cu diverse condimente.
O rețetă savuroasă de înghețată cu cireșe și iaurt grecesc.
O prăjitură fragedă, rapidă, cu multe cireșe.
Ruladă de carne cu mozaic de legume -este alegerea perfectă pentru o masa deosebită, fie că o servim caldă sau rece. Este rulada perfecta!
COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.