Cauta

Cuș Cuș cremos cu pui și parmezan

Cuș cuș cremos cu pui si parmezan – este un preparat rapid si delicios. Apreciat atat de cei mici cat si de cei mari. Trebuie să il încercați!

Dulceață de ardei iute roșu

Dulceață de ardei iute- ideală lângă preparate din carne, aperitive, paste, etc

Prăjitura copilariei noastre: Alba ca zăpada

Prăjitura copilariei noastre: Alba ca zăpada- este o prăjitură cu foi fragede, cremă fiartă cu aromă de vanilie și lămâie

Pâine simplă făcută în casă

Pâine simplă făcută în casă – este rețeta de bază, simplă, făcută de bunicile noastre.

Prăjitură fină cu vișine și ciocolată albă

Prăjitură fină cu vișine și ciocolată albă este o combinație perfectă între foi fragede, cremă cu ciocolată albă și vișine.

Prăjitură cu mascarpone, struguri și prune

Prăjitură cu mascarpone, struguri și prune – este prăjitura cu aromă de toamna, ușor de făcut și delicioasă la gust

Prăjitură cu mere și alune de pădure

O prăjitură cu mere rapidă și delicioasă. Ss pregateste usor si este foarte aromata .

Glazura oglindă – ideală pentru torturi de poveste

Glazura oglinda Povestea pentru glazura oglindă, pentru mine, a început în urmă cu câțiva ani. Fiind membru în multe grupuri cu specific culinar, mereu salvez retete si pe unele le probez, când le vine randul. Astfel, am aflat si aceasta reteta, si pentru că mi-a iesit bine de prima dată, nu am mai incercat alte […]

Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

O rețetă de nuci cu cremă de cocos, inedită, ce ne duce cu găndul la batoanele de ciocolată Bounty.

Cornulete cu rahat – fragede si aromate

Cornulete fragede cu rahat, pur si simplu se topesc în gură. Fragede si aromate, sunt pe placul tuturor.

Zacuscă cu fasole cu cimbru uscat

Zacusca de fasole – minunată ca și gustare sau ca fel principal în zilele de post

Prăjitură cu smochine, lapte condensat și migdale

O prăjitură însiropată, cu smochine , lapte condensat și migdale.

COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.