Blog Inregistrare Conectare

  • Dulciuri
    • Dulciuri
    • Torturi
    • Prajituri
    • Dulciuri de casa
  • Aperitive
  • Supe, Ciorbe
  • Cu carne
    • Carne de pasare
    • Carne de porc
    • Carne de vita
  • Peste
  • Paste
  • Fara carne
  • Salate, Sosuri
  • Patiserie
  • Conserve
  • Imaginea 1
  • Imaginea 2
  • Imaginea 3
  • Imaginea 4
  • Imaginea 5
  • Imaginea 6
  • Imagine
  • Galerie

Coșulețe aperitiv cu pastă rapidă de ton

Va place pasta de ton? Ati incercat-o pana acum? Este tare gustoasă si se pregătește foarte rapid. Este gata în 5 minute , asta incluzând și spălatul vaselor. Nu e asa ca este minunat? Acest preparat vă ajută când nu aveti timp mult la dispoziție pentru a pregăti un aperitiv sau o gustare delicioasă. Iar daca mai va spun ca punem si ingrediente simple, totul devine mai interesant.

Aceasta pasta de ton, o puteti servi în cosulețe de aluat, așa cum am folosit eu, sau pur si simplu întinsă pe o felie de pâine prăjită . Este la fel de buna.

Am folosit conservă  de ton în ulei pe care l-am scurs bine. Cosuletele în care am pus pasta au fost din gama DeLuxe de la lidl. A fost prima dată când le-am folosit si am fost încântată.  Atât aspectul cât și gustul au fost pe măsură . Sigur o sa pe mai pregătesc si alte umpluturi.

Zeama de lămâie se pune după gust, eu pun de regula putin mai multa. Imi place gustul acru. Iar maioneza este la borcan. De cand am copilul, evit sa fac maioneza din ou crud acasa. Prefer varianta pasteurizata, pe care oricum o folosesc rar. Dar ma simt eu mai în siguranță.  Dacă va place, la această rețetă puteti adauga si o ceapă mica rosie, tăiată mărunt, mărunt. Eu de data această nu am pus.

Folositi o conservă buna de ton, bucăți.  Nu folositi acel tot mărunțit,  fără niciun gust!

Alături de alte aperitive , această pasta de ton o sa va faca mesele de Sărbătoare de neuitat .


Ingrediente

  • 2 conserve ton în ulei
  • 100g unt la temperatura camerei
  • 1 lingură muștar
  • 1 lingură maioneza
  • Zeamă de lămâie (după gust)
  • Cosulețe din aluat
  • Pătrunjel, măsline, etc ( pentru decor)

Pasi

  • Pasul 1

    Pentru inceput, scurgem bine tonul din conservă,  apoi îl punem în vasul de la blender. Adăugăm restul componentelor si mixam pentru 1-2 minute, până se transformă totul intr-o pastă . Gustati si potriviți de acru.  Imaginea 1

  • Pasul 2

    Puneti pasta într-un posh si umpleti cosulețele.  Dati apoi la rece. Imaginea 2

  • Pasul 3

    Înainte de servire decorați după preferințe.  Imaginea 3


Tag-uri reteta: lamâie, Maioneza, mustar, pasta, ton
Lasa un comentariu

or cancel reply

  • author By Crina Matei
  • Categorie: Aperitive, Peste
  • Dificultate:
  • Evaluare:
  • Creat: decembrie 9, 2019
Distribuire
Savoare de crin
Cele mai vizualizate
  • Gogoșele vanilate, rapide, fără drojdie și fără prăjire

    16677

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    14970

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    14183

  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    11810

  • Ruladă cu cremă de brânză în foaie de napolitană

    7224

  • Biscuiti cu unt și aroma sărbătorilor de iarna

    5714

  • Turtă dulce – bucuria copilăriei noastre

    4923

  • Dulceață de ardei iute roșu

    4466

Cele mai placute
  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    30

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    25

  • Ruladă cu cremă de brânză în foaie de napolitană

    14

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    14

  • Mini Pavlova cu fructe

    13

  • Gogoșele vanilate, rapide, fără drojdie și fără prăjire

    12

  • Dulceață de ardei iute roșu

    9

  • Cosulețe pentru aperitive deosebite

    9

Abonare
Etichete
aluat aperitiv aromat biscuiti branza briose cacao cașcaval ceapa ciocolata Coaja de portocală cocos cremă căpșuni Delicios deliciu de post desert dulce foi fraged fructe făra coacere gustare gustos lamâie legume mere morcov oua pentru iarna portocala Prăjitură pui rapid rosii Rulada scortisoara Smântână tarta unt Usturoi vanilie Visine zmeura

COPYRIGHT ©2016 - 2021 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.