Mini brioșe aperitiv cu legume și cașcaval, bune calde sau reci, pentru cei mari și cei mici. Trebuie să le încercați!
Pesto din leurdă proaspătă, cu alune semințe de pin și parmezanul. Se face ușor, este delicios și se păstrează mult în frigider.
Salată de icre -cu ceapă sau cu ton făcută rapid în cele două variante, plecând de la aceiași bază. Cu icre de crap făcută.
Drob de pui pregătesc mereu primăvara. Este asocierea perfectă între carne și legumele verzi.
Vafe sărate cu cascaval – sunt minunate pentru micul dejun si constituie o variantă sănătoasă și gustoasă. Putem adauga legume, șuncă
Cosulețe pentru aperitive deosebite-deosebite- cu ele veti putea face usor aperitive deosebite, rafinate si elegante. Sunt fragede si aromate
Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline -reprezintă un preparat delicios și aspectuos care v-a da un aspect minunat platoului cu aperitive!
Tartă rapidă cu dovlecel, șuncă și brânzeturi – preparatul ideal pentru o masă de duminică în familie, pentru gustarea de la servicu sau școală.
Rulouri rapide, gustoase și aspectuoase. Se fac ușor și vă scot din impas atunci când sunteți în criză de timp.
O ruladă delicioasă ce o să se facă remarcată la masa dumneavoastră.
Ruladă de porc cu legume – o idee bună pentru a pregăti ceva bun folosind carnea tocată.
Vă place combinația carne-fructe? Dar aroma brânzei de capră? Ce ziceți dacă le combinăm pe toate într-o ruladă gustoasă? Nu ezitați să încercați această combinație, poate inedită pentru unii dar foarte apreciată de alții.
COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.