Rulouri rapide
De ce sa pregatim rulouri rapide? Uneori avem nevoie de rerețete rapide și gustoase. Aceste rulouri se fac în câteva minute. Rapid și gustos.
Atunci când se anunță musafiri „nepoftiți”, atunci când vrem da dăm culoare platourile noastre cu aperitive sau când ne dorim o gustare rapidă, aceste rulouri sunt soluția.
Am făcut multe combinații de genul acesta până când am gasit combinația delicioasă.
Combinația din acest preparat rapid are texturi diferite, culori diferite precum și gusturi care se întrepătrund minunat. Niciun ingredient nu este obligatoriu, le putem schimba , putem adăuga si altele în funcție de ceea ce ne place.
Le putem prepară de seara pentru dimineață , important este ca in frigider să le punem înfășurate bine in folie alimentară . în acest mod, lipia nu se usucă si rămâne moale.
Nu folositi lipi turcești , cele închise la culoare. Nu au textura potrivită pentru acest produs. Sunt mult prea uscate pentru a face aceste rulouri.
Ne putem face un astfel de rulou drept gustare la serviciu, sau il adaptăm pentru școală în funcție de preferințele copilului.
Ce produse folosesc eu? De regula din magazinele Lidl pentru că acolo gasesc tot ce imi trebuie : wrap-uri, branzeturi, mezeluri, verdeturi, pesto, etc. Este un real ajutor sa le poti lua toate din același loc. Tot în Lidl găsim un sortiment de brânză topită felii tip „Cheddar ” care are o culoare frumoasă și vom obține astfel rulouri deosebite.
Alaturi de alte aperitive , unele mai simple, altele mai complexe, aceste rulouri sunt foarte apreciate de prietenii mei.
Pasi
- Pasul 1
Punem lipia pe un tocător de lemn. Este important sa fie moale, proaspătă. Imaginea 1
- Pasul 2
Punem crema de brânză și o întindem uniform pe lipie. Imaginea 2
- Pasul 3
Punem salamul, rucola și ardeiul roșu deasupra cremei de brânză.Imaginea 3
- Pasul 4
Rulăm strâns. Din loc în loc înfingem scobitori ce au jumătăți de măsline verzi.Imaginea 4
- Pasul 5
Tăiem cu un cuțit ascuțit bine, trecând cuțitul printre măsline.Imaginea 5
- Pasul 6
Punem rulourile obținute la frigider până în momentul servirii.Imaginea 6