Cauta

Pesto din leurdă

Pesto din leurdă proaspătă, cu alune semințe de pin și parmezanul. Se face ușor, este delicios și se păstrează mult în frigider.

Tocăniță rapidă cu ciuperci de pădure

Tocăniță rapidă cu ciuperci de pădure cu mămăliguță caldă este un preparat rapid și delicios pentru zilele de post sau nu.

Biscuiți aromați – trei feluri diferite din aceeași aluat

Biscuiți aromați – trei feluri diferite din aceeași aluat. Este modul economic în care putem face biscuiți diferiți din același aluat.

Brioșe cu glazură de lămâie

Brioșe cu glazură de lămâie decorate cu tematică de Halloween. Sunt delicioase și se poate adapta decorul după preferințele fiecăruia.

Cheeslove orage -cheesecake cu portocale

Cheeslove este cel mai cremos și răcoritor cheeswcake pe care l-am mâncat vreodată. Cu suc proaspăt stors de portocale, este desertul ideal.

Gofre cu smântână și cașcaval

Gofre cu smântână și cașcaval se fac în 10 minute, sunt moi și pufoase.

Tartă cu dovleac plăcintar

Tartă cu dovleac – preparat ce ne duce cu gândul la toamnă dar este la fel de minunată în orice sezon.

Langoși ca la mama acasă

Langoșii cu smântână si cașcaval constituie un preparat rapid, delicios și consistent.

Strudel cu mere -varianta cu aluat dospit

Strudel cu mere -varianta cu aluat dospit
Pentru iubitorii produselor cu mere, aceste strudele sigur vor fi o variantă ce îi vor încânta.

Tort cu ciocolată, mascarpone și fructe -Varianta fără coacere

Tort cu ciocolată, mascarpone și fructe -Varianta fără coacere
Este tortul pregătit pentru ziua Floriilor, delicios, rapid și aspectuos.

Focaccia făcută în casă – cu sare de mare și roșii

Focaccia făcută în casă – este genială, crocantă la exterior și moale la interior, aromată, cu gust mediteranean. Se face ușor și repede.

Prăjitură cu foi fragede și mere

Prăjitură cu foi fragede și mere – este o rețetă delicioasă, găsită într-un caiet cu rețete vechi. Este perfectă! Foi fragede și multă umplutură de mere.

COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.