Blog Inregistrare Conectare

  • Dulciuri
    • Dulciuri
    • Torturi
    • Prajituri
    • Dulciuri de casa
  • Aperitive
  • Supe, Ciorbe
  • Cu carne
    • Carne de pasare
    • Carne de porc
    • Carne de vita
  • Peste
  • Paste
  • Fara carne
  • Salate, Sosuri
  • Patiserie
  • Conserve
  • Imaginea 1
  • Imaginea 2
  • Imaginea 3
  • Imaginea 4
  • Imaginea 5
  • Imaginea 6
  • Imaginea 7
  • Imagine
  • Galerie

Uneori avem carne tocată și ne vine în minte sa facem chiftele, perișoare, musaca. Azi va propun o ruladă delicioasă, aspectuoasă, care îmbină cu succes carnea cu legumele. O puteți servi atât caldă cât și rece, eu o pregătesc destul de des când fac aperitive.


Ingrediente

  • 1kg carne tocată de porc
  • 2 ouă
  • 1 plic condimente pentru caarne tocată (20g)
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță piper
  • 1/2 linguriță rozmarin măcinat
  • Pentru umplutură:
  • morcov fiert
  • mazăre
  • ardei roșu
  • ciuperci
  • cașcaval

Pasi

  • Pasul 1

    Pentru început punem carrnea, ouăle și condimentele într-un bol și omogenizăm bine compoziția. Gustam și mai adăugăm sare daca este necesar sau alte condimente ( după preferințe)Imaginea 1

  • Pasul 2

    Întindem pe masa de lucru o hârtie de copt, o stropim cu ulei și punem jumătate din compoziția de carne. Întindem carnea astfel încât sa formăm un dreptunghi gros de circa 1cm. Punem legumele preferate, eu am pus morcov fiert, mazăre din conservă, ciuperci pleurotus și ardei roșu.Imaginea 2

  • Pasul 3

    Radem puțin cașcaval, presărăm sare și condimente și rulăm străns începând din partea unde am pus morcovul.Imaginea 3

  • Pasul 4

    Punem rulada în tavă și avem grijă să introducem capetele hârtiei de copt dedesubt, astfel încât rulada să nu se desfacă. Procedăm la fel și cu cealaltă parte a compoziției, rezultând în final 2 rulade.Imaginea 4

  • Pasul 5

    Introducem în cuptorul preîncălzit la 200 grade și coacem circa 50 minute.Imaginea 5

  • Pasul 6

    După acest timp, scoatem tava și desfacem cu grijă ruladele, presărăm condimente pe fiecare și le mai dăm la rumenit circa 10-15 minute.Imaginea 6

  • Pasul 7

    Nu tăiați rulada fierbinte pentru că riscați să se fărâme!Imaginea 7


Lasa un comentariu

or cancel reply

  • author By Crina Matei
  • Portii: 2 Bucati
  • Categorie: Aperitive, Carne de porc
  • Dificultate:
  • Evaluare:
  • Creat: ianuarie 6, 2020
Distribuire
Savoare de crin
Retete Similare
  • Ceafă de porc fragedă, cu sos lipicios făcută în tigaie
  • Cotlet fraged în sos de roșii cu ceapă și usturoi
  • Coaste de porc fragede la cuptor
Cele mai vizualizate
  • Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

    56116

  • Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe

    35660

  • Coaste de porc fragede la cuptor

    23480

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    23196

  • Taiem rulada
    Ruladă cu cremă de brânză în foaie de napolitană

    21534

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    21265

  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    19539

  • Vafe aromate cu brânză proaspătă

    18286

Cele mai placute
  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    40

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    31

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    20

  • Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

    19

  • Mini Pavlova cu fructe

    17

  • Gogoșele vanilate, rapide, fără drojdie și fără prăjire

    15

  • Cosulețe pentru aperitive deosebite

    13

  • Taiem rulada
    Ruladă cu cremă de brânză în foaie de napolitană

    11

Abonare

Politica de confidentialitate

GDPR

Etichete
aluat aperitiv ardei aromat biscuiti branza briose cacao cașcaval ceapa Coaja de portocală cremă Delicios de post desert dulce Dulceata fraged fructe făra coacere gustare gustos lamâie lapte lapte condensat legume mascarpone mere morcov oua pentru iarna Prăjitură pui rapid rosii Rulada scortisoara Smântână Supă tarta unt Usturoi vanilie Visine Zahar

COPYRIGHT ©2016 - 2025 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.

Go to mobile version