Pasi
- Pasul 1
Pentru început punem carrnea, ouăle și condimentele într-un bol și omogenizăm bine compoziția. Gustam și mai adăugăm sare daca este necesar sau alte condimente ( după preferințe)
Imaginea 1
- Pasul 2
Întindem pe masa de lucru o hârtie de copt, o stropim cu ulei și punem jumătate din compoziția de carne. Întindem carnea astfel încât sa formăm un dreptunghi gros de circa 1cm. Punem legumele preferate, eu am pus morcov fiert, mazăre din conservă, ciuperci pleurotus și ardei roșu.
Imaginea 2
- Pasul 3
Radem puțin cașcaval, presărăm sare și condimente și rulăm străns începând din partea unde am pus morcovul.
Imaginea 3
- Pasul 4
Punem rulada în tavă și avem grijă să introducem capetele hârtiei de copt dedesubt, astfel încât rulada să nu se desfacă. Procedăm la fel și cu cealaltă parte a compoziției, rezultând în final 2 rulade.
Imaginea 4
- Pasul 5
Introducem în cuptorul preîncălzit la 200 grade și coacem circa 50 minute.
Imaginea 5
- Pasul 6
După acest timp, scoatem tava și desfacem cu grijă ruladele, presărăm condimente pe fiecare și le mai dăm la rumenit circa 10-15 minute.
Imaginea 6
- Pasul 7
Nu tăiați rulada fierbinte pentru că riscați să se fărâme!
Imaginea 7