Ceafă de porc fragedă, cu sos lipicios făcută în tigaie – este un preparat ușor de făcut fără să pornim cuptorul. Sosul lipicios este absolut minunat!
Coaste de porc fragede la cuptor – un preparat ce trebuie incercat. Sunt atât de fragede si bune, încât vor deveni preferatele familiei.
Ruladă de porc cu legume – o idee bună pentru a pregăti ceva bun folosind carnea tocată.
Când nu avem timp mult la dispoziție și vrem un prânz rapid și gustos, această rețetă este ideală.
Cotlete fragede făcute la cuptor, cu legume…prânzul perfect pentru o masă în familie.
Totul a fost pregătit intr-o o singură tigaie, fara sa folosesc cuptorul si s-a mâncat rapid. Asta constituie un avantaj atunci când nu ai mult timp pentru gătit.
Cotlet fraged în sos de roșii cu ceapă și usturoi – este un preparat rapid și gustos, ce poate fi servit cu succes lângă un piure de cartofi cu smântână
O ruladă delicioasă ce o să se facă remarcată la masa dumneavoastră.
Cuș cuș cremos cu pui si parmezan – este un preparat rapid si delicios. Apreciat atat de cei mici cat si de cei mari. Trebuie să il încercați!
Când aveți niște jumări de porc și nu știți ce să faceți cu ele, puteți face aceste pogăcele minunate. Le puteți pregăti cu câteva zile înainte de a avea musafiri.
Măncărică de fasole galbenă cu ciuperci și usturoi verde-verde-este o combinatie poate inedită dar foarte gustoasă. Eu o ador, sincer!
Mereu mi-a plăcut ciorba de perișoare iar de când gătesc o fac în diverse moduri. Astăzi am făcut perișoarele din carne tocată amestec vită-porc cu 15% grăsime. Delicioasă!
COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.