Cauta

Ceafă de porc fragedă, cu sos lipicios făcută în tigaie

Ceafă de porc fragedă, cu sos lipicios făcută în tigaie – este un preparat ușor de făcut fără să pornim cuptorul. Sosul lipicios este absolut minunat!

Coaste de porc fragede la cuptor

Coaste de porc fragede la cuptor – un preparat ce trebuie incercat. Sunt atât de fragede si bune, încât vor deveni preferatele familiei.

Ruladă de porc cu legume

Ruladă de porc cu legume – o idee bună pentru a pregăti ceva bun folosind carnea tocată.

Cotlet de porc la grătar cu ciuperci sotate cu un strop de smântână și mărar

Când nu avem timp mult la dispoziție și vrem un prânz rapid și gustos, această rețetă este ideală.

Cotlete de porc marinate, făcute la cuptor în bere, cu legume

Cotlete fragede făcute la cuptor, cu legume…prânzul perfect pentru o masă în familie.

Cotlet de porc la tigaie cu ciuperci brune – smântână și parmezan

Totul a fost pregătit intr-o o singură tigaie, fara sa folosesc cuptorul si s-a mâncat rapid. Asta constituie un avantaj atunci când nu ai mult timp pentru gătit.

Cotlet fraged în sos de roșii cu ceapă și usturoi

Cotlet fraged în sos de roșii cu ceapă și usturoi – este un preparat rapid și gustos, ce poate fi servit cu succes lângă un piure de cartofi cu smântână

Ruladă din carne tocată de pui cu ouă de prepeliță

O ruladă delicioasă ce o să se facă remarcată la masa dumneavoastră.

Cuș Cuș cremos cu pui și parmezan

Cuș cuș cremos cu pui si parmezan – este un preparat rapid si delicios. Apreciat atat de cei mici cat si de cei mari. Trebuie să il încercați!

Pogăcele fragede cu jumări și cașcaval

Când aveți niște jumări de porc și nu știți ce să faceți cu ele, puteți face aceste pogăcele minunate. Le puteți pregăti cu câteva zile înainte de a avea musafiri.

Mâncărică de fasole galbenă cu ciuperci și usturoi verde

Măncărică de fasole galbenă cu ciuperci și usturoi verde-verde-este o combinatie poate inedită dar foarte gustoasă. Eu o ador, sincer!

Ciorbă de perișoare – o ciorbă cu care nu dăm greș niciodată.

Mereu mi-a plăcut ciorba de perișoare iar de când gătesc o fac în diverse moduri. Astăzi am făcut perișoarele din carne tocată amestec vită-porc cu 15% grăsime. Delicioasă!

COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.