Pasi
- Pasul 1
Tăiem ceapa nu foarte fin și o punem la călit în uleiul încins.
Imaginea 1
- Pasul 2
După circa 3 minute adăugăm ciupercile curățate și tăiate, amestecăm continuu fără să adăugam apă.
Imaginea 2
- Pasul 3
Cât timp se călesc ciupercile, batem cotletele și le asezonăm cu sare și piper ( eu am folosit mixt de piper), apoi le punem pe tigaia-gril încinsă și stropită cu ulei. Le lăsăm să se rumenească frumos pe ambele părți.
Imaginea 3
- Pasul 4
Când ciupercile s-au călit adăugăm smântâna, potrivim de sare și piper și lăsăm să fiarbă 1 minut.
Imaginea 4
- Pasul 5
La final adăugăm mărar verde tocat, amestecăm și oprim focul.
Imaginea 5
- Pasul 6
Între timp s-au făcut și cotletele la grătar, le servim împreună eventual lângă o salată.
Imaginea 6