Biscuiți aromați – trei feluri diferite din aceeași aluat. Este modul economic în care putem face biscuiți diferiți din același aluat.
Gogosi pufoase și fragede, făcute dintr-un aluat aromat în care am adăugat smântână. Sunt perfecte! Trebuiesc încercate!
Fursecuri fragede cu cireșe confiate dintr-un aluat ce conține unt și untură. Se pregătesc rapid și sunt atât de fragede că se topesc în gură.
Pachetelele fragede cu umplutura de mere se fac usor și sunt foarte apreciate. Îmbină mai multe texturi si gusturi.
Tartă cu dovleac – preparat ce ne duce cu gândul la toamnă dar este la fel de minunată în orice sezon.
Strudel cu mere -varianta cu aluat dospit
Pentru iubitorii produselor cu mere, aceste strudele sigur vor fi o variantă ce îi vor încânta.
Prăjitură cu foi fragede și mere – este o rețetă delicioasă, găsită într-un caiet cu rețete vechi. Este perfectă! Foi fragede și multă umplutură de mere.
Biscuiți umpluți- fragezi și gustoși. Se fac ușor, si putem sa obținem forme diverse, fără decupatoare speciale pentru biscuiți.
Prăjitură fină cu vișine și ciocolată albă este o combinație perfectă între foi fragede, cremă cu ciocolată albă și vișine.
Cornulete fragede cu rahat, pur si simplu se topesc în gură. Fragede si aromate, sunt pe placul tuturor.
COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.