Ceafă de porc fragedă, cu sos lipicios făcută în tigaie

Ceafă de porc fragedă, cu sos lipicios făcută în tigaie – este un preparat ușor de făcut fără să pornim cuptorul. Sosul lipicios este absolut minunat!

Cotlet fraged în sos de roșii cu ceapă și usturoi

Cotlet fraged în sos de roșii cu ceapă și usturoi – este un preparat rapid și gustos, ce poate fi servit cu succes lângă un piure de cartofi cu smântână

Coaste de porc fragede la cuptor

Coaste de porc fragede la cuptor – un preparat ce trebuie incercat. Sunt atât de fragede si bune, încât vor deveni preferatele familiei.

Ruladă de porc cu legume

Ruladă de porc cu legume – o idee bună pentru a pregăti ceva bun folosind carnea tocată.

Ciorbă de cartofi cu cârnați de casa afumați

O ciorbă plină de gust și arome ce se pregătește rapid. Mie îmi place tare mult.

Cotlet de porc la grătar cu ciuperci sotate cu un strop de smântână și mărar

Când nu avem timp mult la dispoziție și vrem un prânz rapid și gustos, această rețetă este ideală.

Ciorbă de perișoare – o ciorbă cu care nu dăm greș niciodată.

Mereu mi-a plăcut ciorba de perișoare iar de când gătesc o fac în diverse moduri. Astăzi am făcut perișoarele din carne tocată amestec vită-porc cu 15% grăsime. Delicioasă!

Gnocchi făcuți în casă cu sos delicios

O rețetă rapidă de gnocchi , cu ingrediente naturale, ce se fac ușor și sunt delicioși. Nu veți mai cumpăra niciodată gnocchi după ce îi faceți pe aceștia.

Chifteluțe delicioase cu ceapă și usturoi verde

Chifteluțe cu ceapă și usturoi verde – o bunătate!

Dovlecei umpluți la cuptor cu sos aromat

Dovlecei făcuți la cuptor, umpluti serviți alături de un minunat sos de roșii, aromat cu diverse condimente.

COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.