Ruladă de biscuiți – Crinulina

Ruladă de biscuiți – Crinulina este o ruladă rapidă, fără coacere, combinația ideală între salamul de biscuiți, ciocolată alba de casă și fructe uscate.

Prăjitură cu foi fragede și mere

Prăjitură cu foi fragede și mere – este o rețetă delicioasă, găsită într-un caiet cu rețete vechi. Este perfectă! Foi fragede și multă umplutură de mere.

Biscuiți decorați- mărțișoare comestibile

Biscuiți decorați- mărțișoare comestibile. Ce poate fi mai frumos decât să faceți mărțișoare comestibile împreună cu copiii voștri? Vor fi cu adevărat apreciate.

Dulceață de ardei iute roșu

Dulceață de ardei iute- ideală lângă preparate din carne, aperitive, paste, etc

Glazura oglindă – ideală pentru torturi de poveste

Glazura oglinda Povestea pentru glazura oglindă, pentru mine, a început în urmă cu câțiva ani. Fiind membru în multe grupuri cu specific culinar, mereu salvez retete si pe unele le probez, când le vine randul. Astfel, am aflat si aceasta reteta, si pentru că mi-a iesit bine de prima dată, nu am mai incercat alte […]

COPYRIGHT ©2016 - 2021 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.