Cauta

Pogăcele fragede cu jumări și cașcaval

Când aveți niște jumări de porc și nu știți ce să faceți cu ele, puteți face aceste pogăcele minunate. Le puteți pregăti cu câteva zile înainte de a avea musafiri.

Castraveți cu cremă de brânză

O cremă de brânză delicioasă ce este pusă în valoare de prezentarea făcută în acest mod. Se face rapid și oferă un efect vizual plăcut platourilor cu aperitive.

Salată de conopidă cu maioneză și usturoi

O salată de conopidă cremoasă și gustoasă. Sper sa vă placă această combinație!

Chifteluțe de cartofi cu ceapă verde, umplute cu brânză de burduf

O rețetă de chiftele de cartofi umplute cu brânză de burduf, cu o crustă crocantă la exterior și pufoase în interior.

Orez cu legume și verdețuri

Orez cu multe legume și verdețuri, bun atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

Mâncărică de fasole galbenă cu ciuperci și usturoi verde

Măncărică de fasole galbenă cu ciuperci și usturoi verde-verde-este o combinatie poate inedită dar foarte gustoasă. Eu o ador, sincer!

Ruladă de cașcaval cu cremă de brânză și verdețuri

O ruladă rapidă, din ingrediente sănătoase, de mare efect pentru aperitive festive.

Mâncare de fasole galbenă cu ciuperci pleurotus și smântâna

O rețetă rapidă și gustoasă ce se poate servi pur si simplu sau alaturi de mămăligă sau de ce Nu, poate fi o garnitura de succes!

Chiftelute crocante din dovlecel-crocante la exterior

Chiftelute din dovlecel, crocante la exterior si moi la interior, prăjite dar fara sa rămână îmbibate în ulei.

COPYRIGHT ©2016 - 2021 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.