Pasi
- Pasul 1
Fierbem cartofii, îi lăsăm să se răcească și îi zdrobim într-un bol.
Imaginea 1
- Pasul 2
Adăugăm un ou, frunzele verzi de la ceapă tăiate mărunt, sare și piper.
Imaginea 2
- Pasul 3
Radem cașcavalul și amestecăm bine.
Imaginea 3
- Pasul 4
Punem făina și omogenizăm astfel încât sa obținem un aluat vârtos.
Imaginea 4
- Pasul 5
Cu mâinile unse cu ulei, punem aluat în palme, îl modelăm, punem în centru brânză de burduf și apoi formăm bile.
Imaginea 5
- Pasul 6
Repetăm acest procedeu până terminăm compoziția.
Imaginea 6
- Pasul 7
Trecem fiecare bilă obținută prin făină și o aplatizăm ușor.
Imaginea 7
- Pasul 8
Le trecem apoi prin ou bătut.
Imaginea 8
- Pasul 9
La final prin pesmet.
Imaginea 9
- Pasul 10
Le prăjim în ulei încins întorcându-le pe ambele părți.
Imaginea 10
- Pasul 11
Când s-au rumenit se scot pe hârtie absorbantă.
Imaginea 11
- Pasul 12
Vă doresc poftă bună!
Imaginea 12