Blog Inregistrare Conectare

  • Dulciuri
    • Dulciuri
    • Torturi
    • Prajituri
    • Dulciuri de casa
  • Aperitive
  • Supe, Ciorbe
  • Cu carne
    • Carne de pasare
    • Carne de porc
    • Carne de vita
  • Peste
  • Paste
  • Fara carne
  • Salate, Sosuri
  • Patiserie
  • Conserve
  • Imaginea 1
  • Imaginea 2
  • Imaginea 3
  • Imaginea 4
  • Imaginea 5
  • Imaginea 6
  • Imaginea 7
  • Imaginea 8
  • Imaginea 9
  • Imaginea 10
  • Imaginea 11
  • Imaginea 12
  • Imaginea 13
  • Imagine
  • Galerie

Eu sunt o iubitoare de brânzeturi, așa că, nu ratez vreo ocazie să folosesc diverse tipuri de brânză în preparatele mele. Astăzi am folosit brânza de burduf ce a conferit acestor chifteluțe de cartofi, o savoare deosebită.


Ingrediente

  • 350g cartofi fierți (3 cartofi medii)
  • 2 ouă
  • 2 fire ceapă verde
  • 60g cașcaval
  • 100g făină + făină pentru tăvălit chiftelele
  • pesmet
  • ulei pentru prăjit
  • sare
  • piper

Pasi

  • Pasul 1

    Fierbem cartofii, îi lăsăm să se răcească și îi zdrobim într-un bol.Imaginea 1

  • Pasul 2

    Adăugăm un ou, frunzele verzi de la ceapă tăiate mărunt, sare și piper.Imaginea 2

  • Pasul 3

    Radem cașcavalul și amestecăm bine.Imaginea 3

  • Pasul 4

    Punem făina și omogenizăm astfel încât sa obținem un aluat vârtos.Imaginea 4

  • Pasul 5

    Cu mâinile unse cu ulei, punem aluat în palme, îl modelăm, punem în centru brânză de burduf și apoi formăm bile.Imaginea 5

  • Pasul 6

    Repetăm acest procedeu până terminăm compoziția.Imaginea 6

  • Pasul 7

    Trecem fiecare bilă obținută prin făină și o aplatizăm ușor.Imaginea 7

  • Pasul 8

    Le trecem apoi prin ou bătut.Imaginea 8

  • Pasul 9

    La final prin pesmet.Imaginea 9

  • Pasul 10

    Le prăjim în ulei încins întorcându-le pe ambele părți.Imaginea 10

  • Pasul 11

    Când s-au rumenit se scot pe hârtie absorbantă.Imaginea 11

  • Pasul 12

    Vă doresc poftă bună!Imaginea 12


Lasa un comentariu

or cancel reply

  • author By Crina Matei
  • Portii: 4
  • Categorie: Fara carne
  • Dificultate:
  • Evaluare:
  • Creat: septembrie 11, 2019
Distribuire
Savoare de crin
Retete Similare
  • Cuburi din legume pentru mâncare delicioasă
  • Tocăniță cu ardei copt și smântână
  • Pesto din leurdă
Cele mai vizualizate
  • Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

    56116

  • Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe

    35660

  • Coaste de porc fragede la cuptor

    23480

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    23196

  • Taiem rulada
    Ruladă cu cremă de brânză în foaie de napolitană

    21534

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    21265

  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    19539

  • Vafe aromate cu brânză proaspătă

    18285

Cele mai placute
  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    40

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    31

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    20

  • Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

    19

  • Mini Pavlova cu fructe

    17

  • Gogoșele vanilate, rapide, fără drojdie și fără prăjire

    15

  • Cosulețe pentru aperitive deosebite

    13

  • Cornuri pufoase cu șuncă și cașcaval

    11

Abonare

Politica de confidentialitate

GDPR

Etichete
aluat aperitiv ardei aromat biscuiti branza briose cacao cașcaval ceapa Coaja de portocală cremă Delicios de post desert dulce Dulceata fraged fructe făra coacere gustare gustos lamâie lapte lapte condensat legume mascarpone mere morcov oua pentru iarna Prăjitură pui rapid rosii Rulada scortisoara Smântână Supă tarta unt Usturoi vanilie Visine Zahar

COPYRIGHT ©2016 - 2025 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.

Go to mobile version