Cauta

Dulceață din petale de trandafiri

Dulceață din petale de trandafiri făcută în casă. O rețetă minunată, rapidă și un rezultat delicios și parfumat.

Pesto din leurdă

Pesto din leurdă proaspătă, cu alune semințe de pin și parmezanul. Se face ușor, este delicios și se păstrează mult în frigider.

Ketchup de casă, fin și delicios

Ketchup de casă, fin și delicios. Este rețeta perfectă, nu conține coloranți și conservanți iar gustul este de excepție.

Zarzavat pentru ciorbe

Zarzavat pentru ciorbe, numai bun de pus în cămara. Nu are conservanți și este delicios. Se poate adapta gusturilor și preferințelor fiecăruia.

Dulceață delicată din smochine albe

Dulceață de smochine făcută în casă. Este asa de bună că dispare rapid din cămară.

Castraveți marinați, dulci-acrișori

Castraveții la oțet mi-au plăcut mereu dar până am găsit rețeta perfecta ieșeau de regula prea acrii sau nu erau crocanti. Acum ii pregătesc de toamna doar asa și sunt preferații tuturor.

Dulceață de cireșe

Dulceață de cireșe are mereu locul ei special în cămară mea. Va invit sa o realizați după această rețetă si veti fi încântați de rezultat!

Sirop de soc făcut în casă, fără conservant

Siropul de soc făcut în casă este atât de parfumat și bun încât este păcat să nu îl pregătim și să îl avem în cămară toată iarna. Nu conține conservant, colorant sau arome artificiale.

Zacuscă cu fasole cu cimbru uscat

Zacusca de fasole – minunată ca și gustare sau ca fel principal în zilele de post

Zacuscă țărănească cu vinete și ardei copt

Zacuscă țărănească cu vinete – păstrează gustul autentic al legumelor coapte, fără conservant

Coaja de portocală ne ajută în bucătărie.

Coaja de portocală se poate păstra câteva luni în frigider, fiind gata de a fi adăugată în deserturile noastre preferate. Necesită doar două ingrediente.

Dulceață de portocale

O explozie de aromă este în această dulceață. O textură potrivită pentru a fi savurată pe o felie de pâine cu unt sau în diverse deserturi.

COPYRIGHT ©2016 - 2023 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.