Melci pufosi cu brânză și stafide, pregătiți cu aluat opărit, extrem de pufoși și aromati. Este rețetă perfectă!
Tartă cu mere caramelizate și smochine proaspete -este un preparat de toamnă, diafan și gustos. Este tartă perfectă pentru acest sezon.
Gogosi pufoase și fragede, făcute dintr-un aluat aromat în care am adăugat smântână. Sunt perfecte! Trebuiesc încercate!
Pachetelele fragede cu umplutura de mere se fac usor și sunt foarte apreciate. Îmbină mai multe texturi si gusturi.
Pâinea cu cartofi este cea mai bună variantă pentru cei ce iubesc coaja crocantă si rumenită, iar miezul pufos si moale. Nu se face greu și este tare gustoasă.
Langoșii cu smântână si cașcaval constituie un preparat rapid, delicios și consistent.
Strudel cu mere -varianta cu aluat dospit
Pentru iubitorii produselor cu mere, aceste strudele sigur vor fi o variantă ce îi vor încânta.
Pască cu aluat subțire și multă brânză- făcută după o rețetă proprie, cu marginile umplute și cu aluat subțire. Fără zahăr adăugat în compoziție.
Focaccia făcută în casă – este genială, crocantă la exterior și moale la interior, aromată, cu gust mediteranean. Se face ușor și repede.
Cozonac pufos cu cremă de cacao și rahat – este dulcele copilăriei noastre. Făcut în casă este senzational, față de orice cozonac gasit în supermarket.
COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.