Chec marmorat făcut cu ouă provenite de la găini din gospodăria proprie. Are o culoare deosebit și un gust pe măsură.
Papanași cu dulceață și smântână exact ca la restaurant dar făcuți în casă. Proaspeți și buni. Trebuie să încercați și voi!
Choux au craquelin cu cremă vanilată din mascarpone și lapte condensat am făcut astăzi și au ieșit „Bunătatea de pe lume”
Biscuiți aromați – trei feluri diferite din aceeași aluat. Este modul economic în care putem face biscuiți diferiți din același aluat.
Cozonac tradițional cu multă umplutură am făcut astăzi. A ieșit senzațional de bun. Aromat, aluatul se desface în fâșii. Trebuie încercat!
Tartă cu mere caramelizate și smochine proaspete -este un preparat de toamnă, diafan și gustos. Este tartă perfectă pentru acest sezon.
Brioșe cu glazură de lămâie decorate cu tematică de Halloween. Sunt delicioase și se poate adapta decorul după preferințele fiecăruia.
Cheeslove este cel mai cremos și răcoritor cheeswcake pe care l-am mâncat vreodată. Cu suc proaspăt stors de portocale, este desertul ideal.
Mini Pavlova cu fructe – un desert spectaculos și foarte gustos ce îmbină dulcele bezelelor cu savoarea fructelor.
Cheesecake copt cu sos de fructe de pădure -mereu o optiune pentru un desert delicios și aspectuos. Trebuie doar să il încercați!
COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.