Melcișiori cu brânză dulce, stafide și cocos

Timpul de multe ori nu este prietenul nostru, așadar avem nevoie de unele rețete rapide pe care să le folosim cînd nu dispunem de mult timp, dar preparatul obținut să fie foarte apreciat, astfel am făcut melcișiori cu brânză dulce, stafide și cocos. Rezultatul a fost peste așteptările mele. Daca va place brânza dar si stafidele și nuca de cocos, trebuie să îi faceți și voi! Melcișiori cu brânză dulce stafide și cocos putem face atunci când vrem sa oferim o gustare copilului nostru, cand se anunță musafiri si vrem sa pregătim ceva bun căt mai repede sau cand mergem la picnic cu prietenii noștri.

Pentru prepararea lor, eu folosesc aluat foietaj proaspăt. Recunosc, nu îmi prea place cel congelat iar aluatul făcut în casă durează destul de mult până îl pregătesc. Brânza dulce poate fi din comerț sau preparată în casă, important este sa fie scursă bine de zer. Stafidele pot fi înlocuite cu succes de merișoare.

Atunci cănd trebuie sa pregătesc ceva dulce rapid, fie fac acești melcișori cu brânză dulce,  fie fac simplu…clătite. Oricare variantă o aleg, rezultatul este mereu pe măsura așteptărilor noastre.

Acest preparat îl folosesc cu succes și atunci cănd pregătesc *pachețelul* pentru a doua zi la serviciu. Sunt ușor de transportat, nu emană un miros deranjant pentru altii, asa cum o fac mezelurile. Sunt gustarea ideală. Iar daca faceți mai mulți și vă serviți și colegii, sigur vă vor aprecia si vă vor multumi. Costurile pentru acest preparat nu sunt mari, produsele folosite pentru el nu sunt scumpe sau greu de gasit. Merită să încercați rețeta!

Se păstrează la fel de bine într-o cutie închisă ermetic și pentru a doua zi (asta în cazul în care mai apucă să rămână până a doua zi 🙂 ). Vă doresc Poftă bună!