Roșii cherry în mantie albă de brânză este ideea pentru astăzi dacă doriți să faceți ceva special, rapid și foarte gustos. Mereu caut idei pentru diversificarea aperitivelor pregătite de mine, iar acum vreau sa vă arăt și voua cum fac aceste roșii cherry in mantie albă de brânză . Au aspect frumos iar gustul este pe măsură. Putem folosi aceste roșii pregătite astfel și la micul dejun sau ca și gustare.

Despre roșiile folosite:

Dacă vreți să incercați această rețetă, trebuie neapărat sa aveți roșii cherry tari, proapete, care sa nu se striveasca atunci cănd sunt tăiate. Eu folosesc roșii de la sera unor buni prieteni, din jutețul Bihor pentru că au gustul autentic de roșii din grădina bunicii și au coaja fermă. Aceste roșii cherry de Toboliu sunt minunate și se pretează bine pentru acest preparat. Pot spune că sunt norocoasă ca am parte de aceste roșii cherry minunate și mai ales că am asemenea prieteni!

Amestecul de brânză proaspătă și brânză de burduf creează combinația perfectă de gust care, împreună cu roșiile cherry și mărarul, ne fac să simțim aroma primăverii în farfuria noastră.

Alături de alte aperitive, putem pregăti aceste roșii cherry în mantie albă de brânză pentru ocazii speciale sau pentru masa de sărbători petrecute în familie. Pentru mine, pregătirea aperitivelor este mereu o provocare și o adevărată plăcere. Mereu improvizez, încerc să fac ceva nou și mereu pun bază pe imaginație. Astfel, realizez mereu preparate gustoase și pline de culoare. Vă recomand și vouă să lasați imaginația și gustul să vă conducă în bucătărie. Vă puteți abate de la orice rețetă, mereu puteți adăuga ceva după gustul vostru. Faceți experimente! Poate nu vor reuși mereu, dar cu siguranță veți învăța ceva din fiecare. Gătitul nu se învață doar din cărți, gatitul se exersează și se experimentează. Vă doresc mult spor și creativitate!