Pasi
- Pasul 1
Curățăm ceapa, o tăiem cuburi și o călim în ulei.
Imaginea 1
- Pasul 2
Adăugăm ciupercile curățate și taiate. Le lăsăm 2 minute sa se soteze cu ceapa.
Imaginea 2
- Pasul 3
Punem fasole galbenă spălată și ruptă în bucăți mai mici peste ciuperci și ceapă. Adăugăm 1/2 cană de apa, punem capacul si lăsăm să fiarbă.
Imaginea 3
- Pasul 4
Cand apa a scazut, punem usturoiul tăiat mărunt, potrivim de sare si daca dorim putem pune piper.
Imaginea 4
- Pasul 5
Intr-un bol amestecăm smantana cu faina si putina apa.
Imaginea 6
–
– Adăugăm amestecul peste fasole, amestecăm si mai lăsăm 2 minute pe foc.
Imaginea 7
- Pasul 6
Punem marar tocat, amestecăm si oprim focul.
Imaginea 7
- Pasul 7
Mâncarea de fasole galbenă cu ciuperci este gata. Va doresc pofta Buna!
Imaginea 8