Melci pufosi cu brânză și stafide, pregătiți cu aluat opărit, extrem de pufoși și aromati. Este rețetă perfectă!
Pască cu aluat subțire și multă brânză- făcută după o rețetă proprie, cu marginile umplute și cu aluat subțire. Fără zahăr adăugat în compoziție.
Brânzoaice bicolore cu fructe confiate – o altfel de rețetă, reinterpretată a placintelor „poale-n brâu ” tradiționale. Sunt frumoase si gustoase.
Papanași gustoși ca în copilărie- au form a simplă dar sunt plini de brânză. Aromați și pufoși, sunt gustarea ideală pentru cei mici!
Coaja de portocală se poate păstra câteva luni în frigider, fiind gata de a fi adăugată în deserturile noastre preferate. Necesită doar două ingrediente.
Negresa cu alune și gem – o prăjitură minunată fără lapte și ouă.
COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.