Melci pufosi cu brânză și stafide

Melci pufosi cu brânză și stafide, pregătiți cu aluat opărit, extrem de pufoși și aromati. Este rețetă perfectă!

Pască cu aluat subțire și multă brânză

Pască cu aluat subțire și multă brânză- făcută după o rețetă proprie, cu marginile umplute și cu aluat subțire. Fără zahăr adăugat în compoziție.

Brânzoaice bicolore cu fructe confiate

Brânzoaice bicolore cu fructe confiate – o altfel de rețetă, reinterpretată a placintelor „poale-n brâu ” tradiționale. Sunt frumoase si gustoase.

Papanași gustoși ca în copilărie

Papanași gustoși ca în copilărie- au form a simplă dar sunt plini de brânză. Aromați și pufoși, sunt gustarea ideală pentru cei mici!

Coaja de portocală ne ajută în bucătărie.

Coaja de portocală se poate păstra câteva luni în frigider, fiind gata de a fi adăugată în deserturile noastre preferate. Necesită doar două ingrediente.

Negresa cu alune și gem de prune

Negresa cu alune și gem – o prăjitură minunată fără lapte și ouă.

COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.