Blog Inregistrare Conectare

  • Dulciuri
    • Dulciuri
    • Torturi
    • Prajituri
    • Dulciuri de casa
  • Aperitive
  • Supe, Ciorbe
  • Cu carne
    • Carne de pasare
    • Carne de porc
    • Carne de vita
  • Peste
  • Paste
  • Fara carne
  • Salate, Sosuri
  • Patiserie
  • Conserve
  • Imaginea 1
  • Imaginea 2
  • Imaginea 3
  • Imaginea 4
  • Imaginea 5
  • Imaginea 6
  • Imaginea 7
  • Imaginea 8
  • Imagine
  • Galerie

Ruladă de carne cu mozaic de legume

Din totdeauna mi-a placut sa fac tot felul de combinatii în bucătărie, așa că astăzi vă arăt o ruladă delicioasă ce are si un aspect frumos și interesant. Legumele le puteti schimba după preferințe la fel si ponderea lor în rulada, puteți adăuga cuburi de mozarella sau de afumătură, rezultatul sigur o să vă încânte.O puteti  servi atât  calda ( alături de o garnitură) cât și rece. Eu o folosesc adesea în cadrul aperitivelor reci, alături de alte preparate si are un real succes.

La fel de bine puteti sa nu folositi cotletul de porc și să faceți varianta doar cu carne tocată și legume. Eu de multe ori fac asa si iese minunat! În poză se vede bine varianta fara cotlet de porc,iar ca legume aici am folosit : morcov, măsline negre, mazăre si ardei roșu.  Plus niste patrunjel.

Este o reteta ușoară, fără prajeli . Se poate face picantă,  prin adăugare de condimente sau ardei iute tocat, sau nu. Puteti toca si unul – două ouă fierte tari in compozitie. Astfel,  veti obtine o rulada colorată foarte frumos.

Dacă optati sa folositi ruladă ca si aperitiv rece, o puteti face cu o zi înainte . Important este, ca dupa răcire sa o infoliati în folie alimentară și să o păstrați în frigider. În acest fel, suprafața ruladei de carne nu o sa se usuce. Alte rețete de aperitive delicioase găsiți aici ⤵️⤵️⤵️.

Dacă optati sa o serviți caldă puteti face alături un orez cu legume sau o alta garnitură,  după dorința.  O feliati înainte de servire, caldă și puteti face alături un sos.

Indiferent de când si cum alegeți sa o mâncați, este o ruladă de carne delicioasă , apreciată de familia mea. O puteti unge cu un strat generos de dulceata de ardei iute , daca doriti un gust dulce-picant.


Ingrediente

  • Pentru o ruladă:
  • 3-4 felii de cotlet
  • 350g carne tocată de porc
  • 1 ou
  • 1 morcov fiert
  • 1 ardei gras
  • 10 măsline fara sâmburi
  • 1 ceapă verde
  • Sare
  • Condimente ( piper, boia de ardei dulce, cimbru, oregano, usturoi)

Pasi

  • Pasul 1

    Pentru inceput punem într-un bol carnea cu oul ( In imagini apare reteta pentru 2 rulade),amestecăm și condimentăm după gust. Imaginea 1

  • Pasul 2

    Tăiem legumele cuburi și le incorporăm bine în carnea tocată condimentată. Imaginea 2

  • Pasul 3

    Batem felurile de cotlet de porc, le așezăm pe o hârtie de copt unsa cu ulei și le condimentăm cu sare si piper. Imaginea 3

  • Pasul 4

    Deasupra feliilor de cotlet punem un strat generos de carne tocată cu legume și cu ajutorul hârtiei de copt rulăm strâns formând o ruladă. Prindem capetele hârtiei sub ruladă astfel încât aceasta să nu se desfacă si să își strice forma la copt. Imaginea 4

    ––

    Punem rulada formată cu grijă intr-o tavă pe care o băgăm în cuptorul preîncălzit la 200g pentru 50 minute. După acest timp înlătură cu grijă hârtia de copt si mai lăsăm rulada 10 minute să se reunească. Imaginea 5

  • Pasul 5

    După ce s-a rumenit o putem servi calda sau abia după ce se răcește, tăiată felii. Vă doresc Poftă bună!Imaginea 7


Tag-uri reteta: aperitiv, carne tocată, cotlet, friptura, legume, Rulada
Lasa un comentariu

or cancel reply

  • author By Crina Matei
  • Categorie: Aperitive, Carne de porc
  • Dificultate:
  • Evaluare:
  • Creat: septembrie 9, 2019
Distribuire
Savoare de crin
Retete Similare
  • Ceafă de porc fragedă, cu sos lipicios făcută în tigaie
  • Cotlet fraged în sos de roșii cu ceapă și usturoi
  • Coaste de porc fragede la cuptor
Cele mai vizualizate
  • Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

    56382

  • Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe

    35965

  • Coaste de porc fragede la cuptor

    23534

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    23222

  • Taiem rulada
    Ruladă cu cremă de brânză în foaie de napolitană

    21604

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    21294

  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    19557

  • Vafe aromate cu brânză proaspătă

    18543

Cele mai placute
  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    40

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    31

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    20

  • Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

    19

  • Mini Pavlova cu fructe

    17

  • Gogoșele vanilate, rapide, fără drojdie și fără prăjire

    15

  • Cosulețe pentru aperitive deosebite

    13

  • Taiem rulada
    Ruladă cu cremă de brânză în foaie de napolitană

    11

Abonare

Politica de confidentialitate

GDPR

Etichete
aluat aperitiv ardei aromat biscuiti branza briose cacao cașcaval ceapa Coaja de portocală cremă Delicios de post desert dulce Dulceata fraged fructe făra coacere gustare gustos lamâie lapte lapte condensat legume mascarpone mere morcov oua pentru iarna Prăjitură pui rapid rosii Rulada scortisoara Smântână Supă tarta unt Usturoi vanilie Visine Zahar

COPYRIGHT ©2016 - 2025 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.

Go to mobile version