Fursecuri fragede cu zahar brun și caise deshidratate

Astăzi pregătim împreună fursecuri fragede cu zahar brun și caise deshidratate. Fursecurile mereu au fost o încântare pentru mine pentru că efectiv se topesc în gură. Sunt multe tipuri de fursecuri dar în preajma sărbătorilor de iarnă parcă cel mai bine sunt apreciate fursecurile cu unt si fructe comfiate. Pentru cele de azi am ales caisele si am folosit caise deshidratate chiar dacă nu au acea culoare portocalie dar sunt mai sănătoase decât cele confiate. Au rezultat fursecuri perfecte ce se topesc pur și simplu în gură.

Aceasta este o rețetă ce vă permite să vă jucați cu ingredientele. Din acelaș aluat, pot rezulta fursecuri cu diverse gusturi daca schimbați fructele. Puteți pune merișoare, stafide, curmale, ananas, etc. Astefel, faceți ca aceiasi rețetă să dea produse  cu gust variat.  Le puteți schimba și forma daca doriți, puteți pune cate un fruct deasupra….depinde de dorința și iimaginația voastră.

Prietenele mele, au fost încântate cand, de Sărbători, au primit aceste fursecuri de la mine. Alături de alte dulciuri pregătite in casa, pot constitui cadoul perfect. Și conțin și un ingredient secret, pe care nu l-am scris în rețetă. Sunteți curioși?? Bineîntețes ca am pus mult suflet și dragoste cand i-am făcut. De altfel, acesta este secretul din retetele mele. Le fac cu mult drag, cu pasiune. Iar când faci așa, totul pare mai ușor și chiar mai bun. Trebuie să încercați rețeta! Si pe cea de fursecuri dar si pe cea cu…secretul. 🙂

Provocare

Imi puteți spune ce combinații atii făcut voi având la bază această rețetă. Tare ași vrea să văd combinații noi la care, poate, eu nici nu m-am gandit. Sau poate veți schimba și alte ingrediente, ce ziceți? Va pot provoca? Sunt convinsă că nu veți regreta dacă veți proba acest tip de fursecuri. Posibil să o treceți apoi la *Rețete favorite*.