Pasi
- Pasul 1
Separăm ouăle și batem albușurile spuma cu un praf de sare. Adăugăm zahărul treptat și continuăm mixarea.
Imaginea 1
- Pasul 2
Gălbenușurile le amestecăm cu uleiul și le punem treptat peste albușuri și mixăm la o viteză mică până sunt bine încorporate.
Imaginea 2
- Pasul 3
Punem și extractul de vanilie.
Imaginea 3
- Pasul 4
Într-un bol amestecăm făina cu praful de copt după care cu ajutorul unei spatule o încorporăm ușor în compoziție. După ce am încorporat făina, împărțim compoziția în două iar în una din ele încorporăm cacaua după ce a fost amestecată cu 2 linguri de apă.
Imaginea 4
- Pasul 5
Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt punem compoziția fără cacao, apoi adăugăm fructele preferate ( eu am pus mure proaspete și vișine congelate).
Imaginea 5
- Pasul 6
Peste fructe punem compoziția cu cacao. Nu este necesar sa fie dispusă uniform.
Imaginea 6
- Pasul 7
Într-un bol punem brânza, zahărul, oul și omogenizăm cu o furculiță.
Imaginea 7
- Pasul 8
Adăugăm extractul de lămâie și grișul și amestecăm.
Imaginea 8
- Pasul 9
Cu o lingură punem din loc în loc compoziția cu brânză.
Imaginea 9
- Pasul 10
Dăm în cuptorul preîncălzit la 170 grade circa 40 minute sau până trece testul cu scobitoarea.
Imaginea 10