Muffins cu mere și scorțișoară

Mereu am iubit combinația de măr cu scorțișoară iar acum gustul este desăvârșit în aceste muffins cu mere și scorțișoara.  Copilul meu a fost tare încântat de ele.

De multe ori ma gandesc ce sa mai gătesc pentru familia mea. Cel mai greu este să gătesc pentru copilul meu, Maximilian.  De cand este la grădiniță a devenit un mofturos.  Nimic nu mai este bun, legumele trebuie sa le ascund. Fructele ii plac, asa ca incerc de fiecare dată sa adaug fructe în preparatele mele. Astăzi am facut ceva rapid, aromate și gustos : muffins cu mere și scorțișoara.  Nu vreti sa stiti ce aromă ă fost la mine  in bucătărie. De vis.

Ingredientele nu sunt deosebite. Sunt convinsă că fiecare gospodina le are în casă. Nimic special dar rezultatul este minunat. Foarte  bun. Iar scorțișoara a desăvârșit pur și simplu gustul. Se fac rapid si sunt ideale pentru cei mici, pentru pachetul de la grădiniță sau școală . Scorțișoara este un condiment pe care eu pur si simplu il ador. Îl adaug frecvent în produsele pregătite de mine. Dacă va place puteti pune si puțină nucsoara sau cardamon măcinat. Dar putin! O sa miroasă în bucătăria voastră ă Sărbători. Pur si simplu, ei asociez aceste arome cu preparatele din perioada Sărbătorilor .