Blog Inregistrare Conectare

  • Dulciuri
    • Dulciuri
    • Torturi
    • Prajituri
    • Dulciuri de casa
  • Aperitive
  • Supe, Ciorbe
  • Cu carne
    • Carne de pasare
    • Carne de porc
    • Carne de vita
  • Peste
  • Paste
  • Fara carne
  • Salate, Sosuri
  • Patiserie
  • Conserve
  • Imaginea 1
  • Imaginea 2
  • Imaginea 3
  • Imaginea 4
  • Imaginea 5
  • Imaginea 6
  • Imaginea 7
  • Imaginea 8
  • Imaginea 9
  • Imaginea 10
  • Imagine
  • Galerie

Această ciorbă a rezultat din dorința combinării ciorbei clasice de fasole cu mai multe verdețuri ( că tot este sezonul lor), în variantă rapidă. Eu am fost încântată de rezultat.


Ingrediente

  • 2-3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 150-200g afumătură
  • 2 morcovi
  • 1 păstârnac
  • 1 lingură mix de legume deshidratate
  • 1 ardei roșu
  • 1 legătură ștevie
  • 1 legătură lobodă roșie
  • 1 conservă fasole roșie boabe
  • cimbru uscat
  • borș proaspăt
  • leuștean
  • sare
  • piper

Pasi

  • Pasul 1

    Tăiem ceapa și o călim împreună cu afumătura. Imaginea 1

  • Pasul 2

    Adăugăm morcovul și rădăcina de păstârnac tăiate cuburi, punem o cană de apă și lăsăm să fiarbă.Imaginea 2

  • Pasul 3

    Punem legumele deshidratate.Imaginea 3

  • Pasul 4

    Punem ardeiul roșu tăiat cubulețe, acoperim oala cu un capac și lăsăm să fiarbă.Imaginea 4

  • Pasul 5

    Când morcovul a fiert, adăugăm ștevia și loboda, spălate și tocate.Imaginea 5

  • Pasul 6

    Punem fasolea roșie scursă de zeama din conservă. Adăugăm câteva crenguțe de cimbru și completăm cu apă.Imaginea 6

  • Pasul 7

    Separat, fierbem borșul proaspăt apoi îl adăugăm treptat în ciorbă, gustând mereu.Imaginea 7

  • Pasul 8

    Lăsăm să mai dea 2-3 clocote împreună, punem leușteanul tocat, amestecam și oprim focul.Imaginea 8

  • Pasul 9

    Ciorbița este gata, eu personal am mâncat-o cu ceapă verde.Imaginea 9


Lasa un comentariu

or cancel reply

  • author By Crina Matei
  • Portii: 6-8
  • Categorie: Supe, Ciorbe
  • Dificultate:
  • Evaluare:
  • Creat: septembrie 10, 2019
Distribuire
Savoare de crin
Retete Similare
  • Tăiței de casă pentru o supă delicioasă
  • Supă de pui cu găluște de griș
  • Supă de salată verde ca în Ardeal
Cele mai vizualizate
  • Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

    56116

  • Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe

    35660

  • Coaste de porc fragede la cuptor

    23480

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    23196

  • Taiem rulada
    Ruladă cu cremă de brânză în foaie de napolitană

    21534

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    21265

  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    19539

  • Vafe aromate cu brânză proaspătă

    18286

Cele mai placute
  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    40

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    31

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    20

  • Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

    19

  • Mini Pavlova cu fructe

    17

  • Gogoșele vanilate, rapide, fără drojdie și fără prăjire

    15

  • Cosulețe pentru aperitive deosebite

    13

  • Cornuri pufoase cu șuncă și cașcaval

    11

Abonare

Politica de confidentialitate

GDPR

Etichete
aluat aperitiv ardei aromat biscuiti branza briose cacao cașcaval ceapa Coaja de portocală cremă Delicios de post desert dulce Dulceata fraged fructe făra coacere gustare gustos lamâie lapte lapte condensat legume mascarpone mere morcov oua pentru iarna Prăjitură pui rapid rosii Rulada scortisoara Smântână Supă tarta unt Usturoi vanilie Visine Zahar

COPYRIGHT ©2016 - 2025 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.

Go to mobile version