Pasi
- Pasul 1
Tăiem ceapa și o călim împreună cu afumătura.
Imaginea 1
- Pasul 2
Adăugăm morcovul și rădăcina de păstârnac tăiate cuburi, punem o cană de apă și lăsăm să fiarbă.
Imaginea 2
- Pasul 3
Punem legumele deshidratate.
Imaginea 3
- Pasul 4
Punem ardeiul roșu tăiat cubulețe, acoperim oala cu un capac și lăsăm să fiarbă.
Imaginea 4
- Pasul 5
Când morcovul a fiert, adăugăm ștevia și loboda, spălate și tocate.
Imaginea 5
- Pasul 6
Punem fasolea roșie scursă de zeama din conservă. Adăugăm câteva crenguțe de cimbru și completăm cu apă.
Imaginea 6
- Pasul 7
Separat, fierbem borșul proaspăt apoi îl adăugăm treptat în ciorbă, gustând mereu.
Imaginea 7
- Pasul 8
Lăsăm să mai dea 2-3 clocote împreună, punem leușteanul tocat, amestecam și oprim focul.
Imaginea 8
- Pasul 9
Ciorbița este gata, eu personal am mâncat-o cu ceapă verde.
Imaginea 9