Brioșe pufoase cu ciocolată și vișine

Tocmai ce am facut briose pufoase cu ciocolată și vișine.  Hmm, ce combinație delicioasă.  Atât de bine se îmbină dulceata ciocolatei cu visinele minunate. Trebuie să repet acest preparat.

Este o rețetă tare bună,  textura brioselor este perfecta după coacere. Dacă nu sunteți fan vișine,  nu-i nimic. Le puteti inlocui cu succes cu alte fructe. În funcție de preferințe, putem adauga zmeură , afine, prune sau ce alte fructe ne plac. Nu este o regula sa fie doar cu vișine.  Dacă le mănâncă doar adulții, puteti pune vișine din visinata…rezultatul va fi demential .

Dacă pregătiți această rețetă pentru un party, puteti orna briosele cu frișcă sau cu o crema de mascarpone. Puteti utiliza vișine pentru decor, sau diverse bombonele multicolore.

Nu este nimic complicat în prepararea acestor brioșe pufoase cu ciocolată și vișine. Le puteti pregăti impreuna cu cei mici. Sigur o sa fie o experiență minunată. Iar rezultatul , mult mai apreciat. Orice lucru facut impreuna cu cei mici, devine mai valoros.

În formele pentru briose puteti pune acele hârtiuțe colorate, speciale pentru asa ceva. Dacă nu sunt de calitate, mai bine nu. Aluatul se va lipi de ele si nu vor avea aspect frumos. Va recomand folosirea formelor de silicon în care nu trebuie sa puneti nimic înainte. Doar compoziția pentru briose. Vor fi perfecte. După coacere, le puteti scoate din formele de silicon si adăuga în hârtiuțe colorate ( chese), pentru un aspect dragut.  Orice varianta alegeți, gustul oricum este mult mai important.

Pregatiti-le din timp, nu în graba. Sunt mult mai bune după ce se răcesc. Le puteti utiliza ca desert, gustare între mese sau puse în pachetul de la grădiniță, școala sau serviciu. Va vor oferi momentul vostru de savoare si bun gust. Sper sa le încercați și sa imi spuneti daca v-au plăcut. Găsiți aici si alte retete minunate de briose pufoase.