Pasi
- Pasul 1
Pentru a face această prăjitură cu iaurt și fructe, separăm cele 4 ouă iar albusurile le batem spumă si adăugăm treptat zahărul pana acesta se topeste si se formează o bezea lucioasă și fermă.
Imaginea 1
- Pasul 2
Separat, intr-un vas incorporam uleiul treptat în galbenusuri și amestecăm ca și la maioneză.
Imaginea 2
- Pasul 3
Apoi adăugăm iaurtul si amestecăm.
Imaginea 3
- Pasul 4
Punem coaja de lămâie rasă (Eu am coaja de lămâie și de portocale făcută asa) sau daca vreți se poate pune esență / extract de vanilie.
Imaginea 4
- Pasul 5
Separat, într-un bol, amestecăm faina cu praful de copt si le incorporăm în amestecul facut anterior.
Imaginea 5
- Pasul 6
Adăugăm și albusurile bătute la început si incorporam bine cu ajutorul unei spatule.
Imaginea 6
- Pasul 7
Intr-o tava (35/23cm) punem hârtie de copt, apoi turnam compozitia și o repartizam uniform în tavă.
Imaginea 7
- Pasul 8
Așezăm fructele dorite ( eu am pus caise si struguri).
Imaginea 8
- Pasul 9
Presărăm zahar brun si dăm la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru aproximativ 40 minute ( pana trece testul cu scobitoarea).
Imaginea 9
- Pasul 10
Cand este gata, scoatem tavă din cuptor si lăsăm să se răcească puțin.
Imaginea 10
- Pasul 11
Tăiem prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe si presărăm deasupra putin zahar pudră și o servim alături de persoane dragi.
Imaginea 10