Tartă cu cremă de vanilie și căpșuni.

Gustul de vanilie si savoarea capsunilor proaspete fac ca aceasta tartă sa fie desertul ideal pentru o masa in familie.

Folosirea unei forme intodeauna va fi un plus pentru deserturi.

Intr-o zi in care copilul meu mi-a spus ca vrea „ceva dulce”, așa că am zis ca incerc aceasta tartă cu cremă de vanilie și căpșuni. Nu aveam mult timp la dispoziție, așa că am făcut un desert nu foarte pretențios, dar foarte gustos. Reteta nu este una foarte complicată. Ingredientele sunt ușor de procurat iar gustul este cel care primează atunci când mâncați acest desert. În locul căpșunilor putem folosi alte fructe, important este ca acestea să fie dulci și parfumate.

De regulă, atunci cănd pregătesc astfel de tarte, le fac cu o zi înainte și le las peste noapte la frigider. Astfel, aluatul fraged preia din savoarea cremei și tot desertul nostru devine fabulos. Puteți utiliza acest aluat și la alte tarte dulci. Iar crema de vanilie este atât de bună și pentru alte deserturi ( eclere, profiterol sau diverse prăjituri). Totul ține de imaginație și gust în schimbarea ingredientelor. Puteți să vă personalizați o rețetă după  propriile gusturi și dorințe. Eu, personal, de foarte multe ori fac asta și astfel iau nastere rețete noi, noi combinații de gusturi și arome.

Cu un astfel de desert sigur vă veți face apropiații să vă felicite și să își doreasca să vina mai des în vizită. Iar cînd este sezonul căpșunilor, este și păcat sa nu profităm de aroma și dulceața acestor fructe minunate! Vă recomand să încercați aceasta rețetă! Lângă o porție generoasă de tartă cu cremă de vanilie și căpșuni merge foarte bine un pahar cu limonadă rece cu mentă sau de ce nu, chiar cu piure de căpșuni proaspete. Vă doresc Poftă Bună!