Blog Inregistrare Conectare

  • Dulciuri
    • Dulciuri
    • Torturi
    • Prajituri
    • Dulciuri de casa
  • Aperitive
  • Supe, Ciorbe
  • Cu carne
    • Carne de pasare
    • Carne de porc
    • Carne de vita
  • Peste
  • Paste
  • Fara carne
  • Salate, Sosuri
  • Patiserie
  • Conserve
  • Imaginea 1
  • Imaginea 2
  • Imaginea 3
  • Imaginea 4
  • Imaginea 5
  • Imaginea 6
  • Imaginea 7
  • Imaginea 8
  • Imagine
  • Galerie

Toată lumea cunoaște din copilărie pâinea prăjită cu ou, dar azi o vom transforma într-o reteta savuroasă.


Ingrediente

  • 3 felii pâine toată
  • 6 felii mozarella
  • 2 ouă
  • 1 praf de sare
  • Pesmet gratulat
  • Ulei pentru prajit

Pasi

  • Pasul 1

    Tăiem coaja geniilor de pâine și le presăm cu sucitoarea până se subțiază uniform.Imaginea 1

  • Pasul 2

    Punem câte 2 felii de mozarella si le rulăm cu tot cu felia de pâine.Imaginea 2

  • Pasul 3

    Separat batem ouăle cu puțină sare apoi trecem fiecare rulou prin oul bătut.Imaginea 3

  • Pasul 4

    Trecem rulourile apoi prin pesmet.Imaginea 4

  • Pasul 5

    Le punem în tigaie cu ulei încins, la prăjit.Imaginea 5

  • Pasul 6

    Le întoarcem cu grija pe ambele părți.Imaginea 6

  • Pasul 7

    Cu un clește, scoatem rulourile când sunt gata si le așezăm pe hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.Imaginea 7

  • Pasul 8

    Vă doresc pofta bună!Imaginea 8


Lasa un comentariu

or cancel reply

  • author By Crina Matei
  • Dificultate:
  • Evaluare:
  • Creat: septembrie 11, 2019
Distribuire
Savoare de crin
Cele mai vizualizate
  • Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

    56054

  • Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe

    35594

  • Coaste de porc fragede la cuptor

    23473

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    23195

  • Taiem rulada
    Ruladă cu cremă de brânză în foaie de napolitană

    21529

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    21260

  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    19534

  • Vafe aromate cu brânză proaspătă

    18244

Cele mai placute
  • Pască cu aluat subțire și multă brânză

    40

  • Cornulete cu rahat – fragede si aromate

    31

  • Nuci Bounty cu cremă de cocos și vanilie

    20

  • Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline

    19

  • Mini Pavlova cu fructe

    17

  • Gogoșele vanilate, rapide, fără drojdie și fără prăjire

    15

  • Cosulețe pentru aperitive deosebite

    13

  • Cornuri pufoase cu șuncă și cașcaval

    11

Abonare

Politica de confidentialitate

GDPR

Etichete
aluat aperitiv ardei aromat biscuiti branza briose cacao cașcaval ceapa Coaja de portocală cremă Delicios de post desert dulce Dulceata fraged fructe făra coacere gustare gustos lamâie lapte lapte condensat legume mascarpone mere morcov oua pentru iarna Prăjitură pui rapid rosii Rulada scortisoara Smântână Supă tarta unt Usturoi vanilie Visine Zahar

COPYRIGHT ©2016 - 2025 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.

Go to mobile version