Ruladă pufoasă din albușuri cu cremă de vanilie și fructe
Ruladă pufoasă din albușuri cu cremă de vanilie și fructe sau ruladă Pavlova am pregătit cu mult drag astăzi. Îmi place să fac bezele, simple sau colorate, tort Pavlova, mini Pavlova etc, dar până acum nu am facut și această variantă de ruladă. Așadar, am început să testez. Întâi am facut diverse variante de retete de la gospodine de pe grupurile culinare, apoi am facut o combinație a acestora ca să iasă pe gustul meu. În final, am obținut textura, gustul și aspectul dorit. Asta a fost varianta perfectă din toate punctele de vedere.
Pentru că la foaia de ruladă am folosit albușuri, era păcat să nu folosesc cumva și galbenusurile. Așadar am facut o crema fiartă din galbenus cu lapte, în care am adaugat vanilie. În crema răcită am pus frișcă bătută si a rezultat o cremă perfectă ca gust si textură, pentru rulada mea.
Aici găsiți o gamă largă de produse pe bază de vanilie: pudră bio, păstăi de vanilie
Fructele folosite ( vișine și zmeură) au combinat perfect gustul final. Aromă puternică de zmeură cu gustul acrișor al visinelor au mers perfect cu dulceața cremei si a blatului pufos de bezea. Desigur, puteti să folosiți si alte fructe, proaspete sau congelate. Fiecare, după gustul propriu.
Alte multe rețete de rulade, dulci sau sărate, găsiți aici:
