O rețetă de fursecuri cu marțipan și alune. Se fac relativ ușor, sunt gustoase și delicate.
Un jeleu dulce-acrișor cu gust intens de flori de soc.
Ruladă în foaie de napolitană cu cacao , lapte condensat și cocos-cocos- desert rapid, gustos, fără coacere. Trebuie să il încercați!
Brioșe cu glazură de lămâie decorate cu tematică de Halloween. Sunt delicioase și se poate adapta decorul după preferințele fiecăruia.
O rețetă savuroasă de înghețată cu cireșe și iaurt grecesc.
Dulceață din petale de trandafiri făcută în casă. O rețetă minunată, rapidă și un rezultat delicios și parfumat.
Dulceață de smochine făcută în casă. Este asa de bună că dispare rapid din cămară.
Prăjitură fină cu vișine și ciocolată albă este o combinație perfectă între foi fragede, cremă cu ciocolată albă și vișine.
Tartă cu mere caramelizate și smochine proaspete -este un preparat de toamnă, diafan și gustos. Este tartă perfectă pentru acest sezon.
Mini brioșe aperitiv cu legume și cașcaval, bune calde sau reci, pentru cei mari și cei mici. Trebuie să le încercați!
O explozie de aromă este în această dulceață. O textură potrivită pentru a fi savurată pe o felie de pâine cu unt sau în diverse deserturi.
COPYRIGHT ©2016 - 2025 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.