Mini Pavlova cu fructe – un desert spectaculos și foarte gustos ce îmbină dulcele bezelelor cu savoarea fructelor.
Eclere cu cremă de vișine și glazură de ciocolată- un desert fin și delicios cu care vă veți impresiona familia și prietenii.
Vafe cu brânză de vaci, aromata cu coaja de portocală, ce pot fi servite la micul dejun, ca si gustare între mese sau le putem pune în pachetelul pentru scoala/serviciu.
Zacuscă țărănească cu vinete – păstrează gustul autentic al legumelor coapte, fără conservant
Dulceață de cireșe are mereu locul ei special în cămară mea. Va invit sa o realizați după această rețetă si veti fi încântați de rezultat!
Gogoșele vanilate, rapide, fără drojdie și fără prăjire – sunt varianta perfectă pentru micul dejun. Nu necesită dospire și se fac rapid.
Cosulețe pentru aperitive deosebite-deosebite- cu ele veti putea face usor aperitive deosebite, rafinate si elegante. Sunt fragede si aromate
Fursecuri fragede cu cireșe confiate dintr-un aluat ce conține unt și untură. Se pregătesc rapid și sunt atât de fragede că se topesc în gură.
Ruladă în foaie de napolitană cu cacao , lapte condensat și cocos-cocos- desert rapid, gustos, fără coacere. Trebuie să il încercați!
Tartă rapidă cu dovlecel, șuncă și brânzeturi – preparatul ideal pentru o masă de duminică în familie, pentru gustarea de la servicu sau școală.
Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline -reprezintă un preparat delicios și aspectuos care v-a da un aspect minunat platoului cu aperitive!
Pască cu aluat subțire și multă brânză- făcută după o rețetă proprie, cu marginile umplute și cu aluat subțire. Fără zahăr adăugat în compoziție.
COPYRIGHT ©2016 - 2023 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.