Fursecuri fragede cu cireșe confiate dintr-un aluat ce conține unt și untură. Se pregătesc rapid și sunt atât de fragede că se topesc în gură.
Ruladă în foaie de napolitană cu cacao , lapte condensat și cocos-cocos- desert rapid, gustos, fără coacere. Trebuie să il încercați!
Tartă rapidă cu dovlecel, șuncă și brânzeturi – preparatul ideal pentru o masă de duminică în familie, pentru gustarea de la servicu sau școală.
Triunghiuri aperitiv cu cascaval și măsline -reprezintă un preparat delicios și aspectuos care v-a da un aspect minunat platoului cu aperitive!
Pască cu aluat subțire și multă brânză- făcută după o rețetă proprie, cu marginile umplute și cu aluat subțire. Fără zahăr adăugat în compoziție.
Cornuri pufoase cu șuncă și cașcaval – sunt cele mai bune și pufoase cornuri sărate mâncate vreodată . Trebuie să faceți această rețetă!
Gogosi pufoase și fragede, făcute dintr-un aluat aromat în care am adăugat smântână. Sunt perfecte! Trebuiesc încercate!
Prăjitură cu foi fragede și mere – este o rețetă delicioasă, găsită într-un caiet cu rețete vechi. Este perfectă! Foi fragede și multă umplutură de mere.
Mini Pavlova cu fructe – un desert spectaculos și foarte gustos ce îmbină dulcele bezelelor cu savoarea fructelor.
Eclere cu cremă de vișine și glazură de ciocolată- un desert fin și delicios cu care vă veți impresiona familia și prietenii.
Vafe cu brânză de vaci, aromata cu coaja de portocală, ce pot fi servite la micul dejun, ca si gustare între mese sau le putem pune în pachetelul pentru scoala/serviciu.
Castraveții la oțet mi-au plăcut mereu dar până am găsit rețeta perfecta ieșeau de regula prea acrii sau nu erau crocanti. Acum ii pregătesc de toamna doar asa și sunt preferații tuturor.
COPYRIGHT ©2016 - 2024 Savoraredecrin. Toate textele si imaginile apartin autorului Savoraredecrin. Publicarea lor integrala sau partiala se poate face doar cu acordul scris al autorilor. Toate drepturile sunt rezervate.